Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Decide.com

Δοκιμάστε το Decide.com
webtrend.gr Έχετε αποφασίσει να αγοράσετε μια τηλεόραση, έναν φορητό υπολογιστή ή μια ψηφιακή κάμερα. Πριν το αγοράσετε δεν θα θέλατε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη;
Είναι το μοντέλο καλό;
Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που πωλείται;
Σκοπεύει η εταιρία να το αντικαταστήσει σύντομα;

Νέο blog από την Άρτα

Νέο blog από την Άρτα: artinostypos.blogspot.com

Παρουσίαση βιβλίου "Κωνσταντίνος Α. Διαμάντης, ο Ιστορητής"

clickarta.gr
Το βιβλίο «Κωνσταντίνος Α. Διαμάντης, ο Ιστορητής» της Παναγιώτας Π. Λάμπρη παρουσιάζει το Σάββατο 6 Αυγούστου και ώρα 8.00 μ.μ. στο καφενείο του Σταύρου Χ. Διαμάντη στο κέντρο της Ροδαυγής η Τοπική Κοινότητα Ροδαυγής Άρτας. Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν ο φιλόλογος Παναγιώτης Ν. Πλαστήρας και ο ηλεκτρολόγος μηχανικός – μηχανικός Η/Υ Χρυσόστομος Ι. Τσάγκας. Κείμενα από το βιβλίο θα διαβάσει η συγγραφέας.

Παρουσίαση στο Πέτα του βιβλίου του Γ. Καλπούζου «Άγιοι και Δαίμονες Εις ταν Πόλιν»

arta.gr
Μετά την επιτυχία του «Ιμαρέτ», του συμπατριώτη μας συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου, που τιμήθηκε με το βραβείο Αναγνωστών 2009 και έκανε την Άρτα γνωστή στο πανελλήνιο και όχι μόνο, αφού το βιβλίο μεταφράζεται ήδη στα τουρκικά και τα ιταλικά, ήδη έχει κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του συγγραφέα "Άγιοι και Δαίμονες Εις ταν Πόλιν" από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο».

3D printer

Στο ρυθμό των ανεμογεννητριών ζει η Ήπειρος

Μετά τα φωτοβολταϊκά έρχονται οι ανεμογεννήτριες.
epirusgate
Στο πόδι και χωρίς να ακολουθείται η βασική αρχή της φέρουσας ικανότητας της Ηπείρου οι αρχές του τόπου, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, όπως και οι συναρμόδιες υπηρεσίες, συνεχίζουν να αποδέχονται μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων.Ειδικά τους τελευταίους μήνες, η Ήπειρος ζει στο ρυθμό των ανεμογεννητριών, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να δώσει κάποιον σχετικό αριθμό για το πόσα αιολικά πάρκα και τι ισχύος μπορεί να «σηκώσει» το δυναμικό των ανέμων στην περιφέρεια.

Destination Summer 2011

Proi proi videoclip? kai mykonos hit?

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κομμένο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κομμένο:
Δευτέρα 8 Αυγούστου
23:00 Αποθήκη : Τοπικά συγκροτήματα , Party έναρξης
Τρίτη 9 Αυγούστου
22:00 Πλατεία : Συναυλία με το συγκρότημα Singing
Drums, συμμετέχουν: Νίκος Τουλιάτος,
Simone Mongelli, Μελίνα Αργυρίου
24:00 Αποθήκη : Τοπικά συγκροτήματα

8ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου ''Rapido molino''

Με συμμετοχές καλλιτεχνών από το χώρο της ροκ, της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αλλά και με DJ set διοργανώνεται την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Γοργομύλου, το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» στην πλατεία του Γοργομύλου του Δήμου Zηρού στην Ήπειρο.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Αύγουστου στις εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν στις 20:15, την αυλαία ανοίγει ένα DJ Set by studio E. Συνεχίζονται με Croosroads - a tribute to Bon Jovi by G.Vavas Τέλος στις 10:30 στη σκηνή ανεβαίνουν Γ.Γάκης & Troumblemakers και στις 12 οι Blues Wire.

Δημοφιλεις αναρτήσεις